NBA, Γουόλ: Γίνεται κάτοικος Λος Άντζελες για λογαριασμό των Κλίπερς με buyout από τους Ρόκετς

NBA, Γουόλ: Γίνεται κάτοικος Λος Άντζελες για λογαριασμό των Κλίπερς με buyout από τους Ρόκετς

bet365

Ο Τζον Γουόλ φαίνεται να ήρθε σε συμφωνία με τους Ρόκετς για buyout προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του και να μπορέσει να υπογράψει με τους Κλίπερς, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Τζον Γουόλ ενεργοποίησε πρόσφατα την option του συμβολαίου του και παρέμεινε στο Χιούστον έναντι 47.4 εκατομμυρίων δολαρίων. Όμως, το... σίριαλ μεταξύ των δύο πλευρών θα είχε και συνέχεια, αφού ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε σε νέες διαπραγματεύσεις προκειμένου να κάνει χρήση του buyout αφήνοντας στην άκρη 6.5 εκατομμύρια αναζητώντας τη νέα του ομάδα.

Κάτι που μοιάζει να υλοποιείται με «σειρήνες» των Κλίπερς να είναι πιο κοντά στα δικά του... αυτιά, παρά το ενδιαφέρον των Λέικερς και των Χιτ. Ο Γουόλ, σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζουν αμερικανικά δημοσιεύματα, έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Λος Άντζελες και αναμένεται να βρεθεί στο παρκέ με τους Πολ Τζορτζ και Καουάι Λέοναρντ που επιστρέφει τη φετινή σεζόν μετά από απουσία λόγω τραυματισμού.

Οι Ρόκετς βάσισαν, άλλωστε, την περσινή τους σεζόν στην εξέλιξη του νέου αίματος της ομάδας δείχνοντας στον Γουόλ πως δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη και πρωταγωνιστική θέση στο ρόστερ για αυτόν.

 

NBA Τελευταία Νέα