Λέικερς: Ο Ουέστμπρουκ μένει, εκτός αν ο ΛεΜπρόν θέλει τον Ουόλ

Λέικερς: Ο Ουέστμπρουκ μένει, εκτός αν ο ΛεΜπρόν θέλει τον Ουόλ

Λέικερς: Ο Ουέστμπρουκ μένει, εκτός αν ο ΛεΜπρόν θέλει τον Ουόλ

bet365

Όλοι περιμένουν το φινάλε των ανταλλαγών. Και ποια φανέλα θα φοράει ο Ράσελ Ουέστμπρουκ. Τα δημοσιεύματα επιμένουν ότι θα συνεχίσει στους Λος Άντζελες Λείκερς, εκτός και αν το ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει άλλη άποψη!

Το ρεκόρ των Λος Άντζελες Λέικερς είναι αρνητικό. Η θέση τους στην κατάταξη αναφέρει «play-in» και οι τελευταίες ώρες των ανταλλαγών στο ΝΒΑ μπορούν να κρίνουν το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έχει βρεθεί εδώ και καιρό στο στόχαστρο σκληρής κριτικής. Και η αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις του (και των Λέικερς) δεν βοηθούν.

Σύμφωνα με το Bleacher Report, o RW δεν πρόκειται να το κουνήσει ρούπι. Εκτός αν... Είναι δεδομένο ότι ένας παίκτης της αξίας του ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει πάντα λόγο στην επιλογή των συμπαικτών του.

Δεν είναι απαραίτητα κακό, δεν είναι απαραίτητα καλό. Η φημολογία αναφέρει πως μόλις ο ΛεΜπρόν πιεί το κρασί που ήθελε - μετά την ήττα από τους Μπλέιζερς - και ξεκουραστεί, αναμένεται να ενημερωθεί για την πορεία της trade deadline.

Και σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bleacher Report, αν ο Τζέιμς κρίνει ότι ο Τζον Ουόλ (που είναι διαθέσιμος προς ανταλλαγή από την αρχή της σεζόν) μπορεί να βοηθήσει τους Λέικερς, τότε δεν αποκλείεται ο Ουέστμπρουκ να επιστρέψει στο Χιούστον.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα