Παπαπέτρου: «Με όλη μας την δύναμη για το Κύπελλο»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Με όλη μας την δύναμη για το Κύπελλο»

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τον Τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (17/02, 17:00) και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν πρέπει να θεωρήσει τίποτα δεδομένο.

Ο 24χρονος φόργουορντ του «τριφυλλιού» είπε σχετικά: «Είναι πρόκληση ένας τίτλος. Ανεξαρτήτως τοποθεσίας και κόσμου, πρέπει να δώσουμε το 100% και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, για να καταφέρουμε να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Γνωριζόμαστε με τον ΠΑΟΚ, ειδικά οι παίκτες που είναι πιο πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Πάνω - κάτω ξέρουμε η μία ομάδα την άλλη. Νομίζω πως η θέληση είναι το Νο.1 και για εμάς και για εκείνους. Τεχνικά, δεν θα αναλύσουμε τώρα τόσο πολύ το πλάνο μας. Η θέλησή μας και η επιθετικότητά μας θα είναι τα "κλειδιά" για την αναμέτρηση. Θέλουμε στην άμυνα να σταματήσουμε την καλή λειτουργία του ΠΑΟΚ.

Κάθε σεζόν ξεκινάει με τρεις τίτλους. Το Κύπελλο είναι ο πρώτος που μπορείς να κερδίσεις. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Αυτή τη στιγμή πρέπει να μην το θεωρήσουμε δεδομένο και να μην θεωρήσουμε τίποτα εύκολο. Πρέπει να παλέψουμε με όλη μας τη δύναμη, για να πάρουμε αυτόν τον τίτλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα