ΑΕΚ: Με Λάνγκφορντ στο Final 4 του Κυπέλλου!

ΑΕΚ: Με Λάνγκφορντ στο Final 4 του Κυπέλλου!

Αντώνης Καλκαβούρας
ΑΕΚ: Με Λάνγκφορντ στο Final 4 του Κυπέλλου!

bet365

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Gazzetta, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ συμφώνησε στον τρόπο καταβολής των οφειλόμενων στον Κιθ Λάνγκφορντ και ο 38χρονος Αμερικανός guard αναμένεται στην Αθήνα για να ενισχύσει την «Ένωση» στο υπόλοιπο της σεζόν.

Το «φλερτ» της ΑΕΚ με τον 2 φορές πρώτο σκόρερ της Euroleague (2014, 2017) όχι απλά καλά κρατεί, αλλά φαίνεται ότι θα ευοδωθεί και μάλιστα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. O λόγος για τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Gazzetta, αναμένεται στην Αθήνα και την 14η Φλεβάρη θα αρχίσει προπονήσεις.

Στο Gazzetta, άλλωστε, διαβάσατε για πρώτη φορά (μετά την σχετική δήλωση του Στέφανου Δέδα) για την προφορική συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές εδώ και τρεις εβδομάδες. Η καθυστέρηση που ακολούθησε οφείλεται στην διευθέτηση των φορολογικών εκκρεμοτήτων που υπήρχαν στην δήλωσή του αλλά και στην συμφωνία για τον τρόπο καταβολής των οφειλόμενων.

Από την στιγμή και τα δύο παραπάνω θέματα ξεπεράστηκαν, αυτομάτως άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του και την ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις της ομάδας. Στην ολοκλήρωση της συμφωνίας συνέβαλε και το “παραθυράκι” που θέλει τους «κιτρινόμαυρους» να ξεπερνούν και την απαγόρευση μετεγγραφών που τους έχει επιβληθεί από την FIBA, από την στιγμή που το letter of clearance του Αμερικανού βρίσκεται στα γραφεία της ΕΟΚ και δεν χρειάζεται να ζητηθεί από άλλη ομοσπονδία.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο Μπράιαν Ανγκόλα δεν έχει αρχίσει ακόμη προπονήσεις και ο 38χρονος σκόρερ γυμνάζεται καθημερινά εδώ και αρκετό καιρό, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της «βασίλισσας» για το Ηράκλειο, ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου. Στο γήπεδο, όπου πανηγύρισε τον τελευταίο τίτλο που κατέκτησε η ΑΕΚ, τον Φεβρουάριο του 2020 απέναντι στον Προμηθέα.

Θυμίζουμε ότι ο Λάνγκφορντ ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν με μ.ο. 15,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ με 54,1% στα δίποντα σε 19 αγώνες στην κανονική περίοδο της Basket League.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα