Άρης: Ο Μποχωρίδης αγωνίστηκε τραυματίας στο Final 8 του Κυπέλλου

Άρης: Ο Μποχωρίδης αγωνίστηκε τραυματίας στο Final 8 του Κυπέλλου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μποχωρίδης

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποχώρησε από την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει ένα πρόβλημα τραυματισμού που υπέστη στη διάρκεια του Final 8 του Κυπέλλου και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον 4-5 ημέρες.

Ο τραυματισμός του Λευτέρη Μποχωρίδη (σ. σ. οστικό οίδημα) προέκυψε στη διάρκεια του προημιτελικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη. Η κρισιμότητα του αγώνα προφανώς τον διατήρησε στο παρκέ αλλά μετά το τέλος αυτού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία φανέρωσε το πρόβλημα. Στη συζήτησή του με τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά με το ιατρικό επιτελείο, ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να αγωνιστεί στον ημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό και ταυτόχρονα οι «κίτρινοι» δεν θέλησαν να γνωστοποιήσουν τον τραυματισμό. Στην πραγματικότητα, αυτός φάνηκε από τις κινήσεις του στο παρκέ καθώς έπαιξε με πόνους.

Ο 30χρονος ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής, συμμετείχε στην πρώτη προπόνηση, αλλά οι πόνοι ήταν εντονότεροι κι αυτό οδήγησε στην υποβολή του σε δεύτερη μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ακριβώς τον ίδιο τραυματισμό. Πέραν της αποχώρησής του από την αποστολή της Εθνικής, αυτό σημαίνει ότι δεν θα πάρει μέρος στις προπονήσεις του Άρη έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αλλά θα υποβληθεί σε θεραπείες με σκοπό να αγωνιστεί απέναντι στον Προμηθέα Πατρών στις 2 Μαρτίου ή στη χειρότερη περίπτωση να είναι στην αποστολή για το νοκ άουτ παιχνίδι (6/3) με την Προμετέι στη Λετονία.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα