Κεμζούρα για Κουζμίνσκας: «Ήταν απόφαση του να φύγει»

Κεμζούρα για Κουζμίνσκας: «Ήταν απόφαση του να φύγει»

Gazzetta team
Κεμζούρα για Κουζμίνσκας: «Ήταν απόφαση του να φύγει»
Ο Κεστούτις Κεζμούρα μίλησε για την αποχώρηση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ήταν απόφαση του Λιθουανού παίκτη να φύγει.

Στο λιθουανικό 15min.Lt μίλησε ο Κεστούτις Κεμζούρα και στάθηκε μεταξύ άλλων στον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και στην απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό

«Η απόφαση να φύγει είναι δική του. Θεωρούσε πως ήταν καλύτερο για αυτόν να φύγει. Ήθελε να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και αυτό δε γινόταν. Δεν μπορούσα να του πω ψέματα. Ήρθε το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ και ουσιαστικά τον βοήθησε να αποφασίσει πως ήταν η καλύτερη λύση για αυτόν».

Όσο για το τι του είπε ο Μπλατ όταν πήρε την πρώτη του νίκη ως πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό, η απάντηση του ήταν: «Μου είπε ότι πέρασε την τάξη. Κάτα κάποιο τρόπο με... χτύπησε στο κεφάλι και νομίζω πως είχε δίκιο. Δεν ήθελα να δείξω τον εαυτό μου, αλλά θέλω να τον ευχαριστήσω ξανά. Για όλα όσα έκανε»

Για τον ΛεΝτέι και την συνύπαρξη του με τον Σάρας τόνισε: «Είναι σε καλά χέρια και κάνει καλές εμφανίσεις. Έχει βελτιωθεί σαν παίκτης και χαίρεται για αυτά που έχει καταφέρει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.