Σκόλα: «Ξεχωριστό ότι θα παίξω για τον Μεσίνα»

Σκόλα: «Ξεχωριστό ότι θα παίξω για τον Μεσίνα»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Σκόλα: «Ξεχωριστό ότι θα παίξω για τον Μεσίνα»
Ο Λουίς Σκόλα επιστρέφει στην EuroLeague με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα έχει την ευκαιρία να παίξει υπό τις οδηγίες του Έτορε Μεσίνα.

Ο Σκόλα έπαιξε μπάσκετ την τελευταία διετία στην Κίνα με τους Shanxi Brave Dragons (2017-18) και τους Shanghai Sharks (2018-19) όμως η νέα σεζόν θα τον βρει στην EuroLeague και την ιταλική Serie A με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Έτορε Μεσίνα έκανε την αποκάλυψη στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μπρέσια κι εν συνεχεία η Αρμάνι ανακοίνωσε την απόκτηση του μεγάλου Αργεντινού για έναν χρόνο.

Για την απόκτηση του ενδιαφέρθηκαν τις προηγούμενες ημέρες η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπόκα Τζούνιορς όμως ο Σκόλα θα παίξει στο Μιλάνο που δημιούργησε ένα πολύ δυνατό σύνολο με στόχο να πρωταγωνιστήσει στην EuroLeague.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Αρμάνι Μιλάνο σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Είναι ακόμα πιο ξεχωριστό για μένα το γεγονός ότι μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ για έναν προπονητή όπως ο Έτορε Μεσίνα. Θα είναι διασκεδαστικό» εξήγησε ο 39χρονος φόργουορντ, ο οποίος ηγήθηκε της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ολοκληρώνοντας το τουρνουά με 17.9 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μ.ό. σε οκτώ αγώνες.