Η Αρμάνι θέλει να ρίξει τη «βόμβα» με Σκόλα!

Η Αρμάνι θέλει να ρίξει τη «βόμβα» με Σκόλα!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Η Αρμάνι θέλει να ρίξει τη «βόμβα» με Σκόλα!
Ο εκπρόσωπος του Λουίς Σκόλα, Κλαούντιο Βιλανουέβα παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Αργεντινή κι αναφέρθηκε στις τρεις ομάδες με τις οποίες διαπραγματεύτηκε για τον ηγέτη της «αλμπισελέστε».

Στα 39 του χρόνια, ο Λουίς Σκόλα ηγήθηκε της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ολοκληρώνοντας το τουρνουά με 17.9 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μ.ό. σε οκτώ αγώνες.

Παρ' όλα αυτά, η «αλμπισελέστε» δεν κατάφερε να τελειώσει τη δουλειά στην επιστροφή της στον τελικό έπειτα από 17 χρόνια αφού η Ισπανία επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους Λατινοαμερικανούς.

Ο Σκόλα παραμένει free agent και ο μάνατζερ του μίλησε στο Reloj de 24, εξηγώντας ότι έχει συζητήσει ήδη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Αρμάνι και την Μπόκα Τζούνιορς.

«Μίλησα γι' αυτόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με μια ιταλική ομάδα που παίζει στην EuroLeague (σ.σ. Αρμάνι) κι επίσης με την Μπόκα Τζούνιορς. Η Μπόκα τον θέλει πραγματικά και είναι η μόνη ομάδα από την Αργεντινή που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση, ο Σκόλα θα έχει τον τελευταίο λόγο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.