Δάκρυσε η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου

Δάκρυσε η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου

Gazzetta team
Δάκρυσε η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου
Η κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου, Κατερίνα, βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της από τις εκδηλώσεις για την μνήμη του πατέρα της.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν είναι πια εδώ. Από το πρωί της Τρίτης βρίσκεται στην γειτονιά των αγγέλων. Ο αγαπημένος του Παναθηναϊκός αντιμετώπισε το βράδυ της Τετάρτης την Μπασκόνια και η φωτογραφία του ήταν εκεί. Στην θέση που απολάμβανε το δημιούργημα που έφτιαξε μαζί με τα αδέλφια του, Παύλο και Κώστα. Όπως εκεί ήταν και τα... παιδιά του, οι οπαδοί του «τριφυλλιού». Το παρών, φυσικά, έδωσε και η κόρη του, Κατερίνα Γιαννακοπούλου. Η κυρία Γιαννακοπούλου, μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της και έδειξε την μεγάλη της συγκίνηση από την λατρεία του κόσμου για τον πατέρα της αλλά και κατά την διάρκεια του ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του «τυφώνα», όπου ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να δακρύζει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.