Παναθηναϊκός: Νίκη για τον Θανάση...

Αντωνία Σπανού
Παναθηναϊκός: Νίκη για τον Θανάση...
Ο Παναθηναϊκός, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αντιμετωπίζει την Μπασκόνια και θέλει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακά του σερί και φυσικά να αφιερώσει την νίκη του στον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Όλα τα άλλα μπάινουν στην άκρη και η νίκη σήμερα έχει έναν και μοναδικό στόχο. Να δει από εκεί ψηλά ο Θανάσης την αγαπημένη του ομάδα και να χαμογελάσει με μια μεγαλειώδη εμφάνιση της.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει την Μπασκόνια για την 27η αγωνιστικής της Euroleague και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών του, αλλά και για να μην χάσει την επαφή του με τις θέσεις των playoffs. Ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά παράλληλα μετά και την τεράστια νίκη επί της ΤΣΣΚΑ η ψυχολογία είναι στα ύψη και η πίστη για το θετικό αποτέλεσμα είναι πιο μεγάλη από ποτέ.

Από την πλευρά την η ισπανική ομάδα, τρέχει και εκείνη με την σειρά της ένα σερί τριών νικών και φαντάζει πολύ σκληρή για να... πεθάνει αν και έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Έπειτα από τους Σενγκέλια, Γκρέιντζερ και Τζάνινγκ, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Γκαρίνο, ο οποίος μετράει 4.8 πόντους και 1.5 ριμπάουντ στα 12:23 που μένει στο παρκέ σε 13 συμμετοχές στην εφετινή EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.