Μπλατ: «Δεν ήμουν πετυχημένος στο να κρατήσω τη δουλειά μου»!

Μπλατ: «Δεν ήμουν πετυχημένος στο να κρατήσω τη δουλειά μου»!

Gazzetta team
Μπλατ: «Δεν ήμουν πετυχημένος στο να κρατήσω τη δουλειά μου»!
Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποθέωσε τον Λούκα Ντόντσιτς, χαρακτήρισε... άσχετο τον Στέφεν Σμιθ και σχολίασε την αποχώρησή του από τους Καβαλίερς, κάνοντας ένα απίθανο σχόλιο για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε στο συνέδριο Calcalist's Forecast 2019 που έλαβε χώρα στο Τελ Αβίβ τη Δευτέρα (31/12) όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Λούκα Ντόντσιτς. «Είπα σε όλους πως ο Λούκα ήταν ο καλύτερος παίκτης στο draft. Ο Στέφεν Σμιθ είναι άσχετος...» εξήγησε χαρακτηριστικά με αφορμή τα σχόλια του γνωστού σχολιαστή του ESPN, ο οποίος ήταν υπέρ του ΝτεΆντρε Έιτον, ο οποίος έγινε pick στο νούμερο 1 από τους Φοίνιξ Σανς. «Ο Ντόντσιτς είναι μακράν του δεύτερου ο καλύτερος παίκτης στο draft».

Παράλληλα ο Μπλατ μίλησε για την αποχώρησή του από τον πάγκο των Καβαλίερς στα μέσα της δεύτερης σεζόν του στο Κλίβελαντ. «Δεν είναι ότι δεν ήμουν πετυχημένος στη δουλειά μου. Δεν ήμουν πετυχημένος στο να κρατήσω τη δουλειά μου. Το να κοουτσάρεις κάποιον που είναι μεγαλύτερο μέγεθος από εσένα δεν λειτουργεί πάντα καλά (σ.σ. ΛεΜπρόν Τζέιμς)». Κατέληξε λέγοντας πως «Όταν είσαι προπονητής, κοιμάσαι λιγότερο κι ανησυχείς περισσότερο. Από τη στιγμή που αναλαμβάνεις μια δουλειά, όλοι νομίζουν πως είσαι καλύτεροι από σένα». Έκανε, μάλιστα, τις προβλέψεις του για το μέλλον, εξηγώντας πως θα μεγαλώσουν οι διαστάσεις των γηπέδων μπάσκετ, ελπίζοντας να δει γυναίκες να παίζουν στο πλευρό των ανδρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.