«Θα φωνάζω και θα χορεύω γιατί μου αρέσει η ζωή!»(gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
«Θα φωνάζω και θα χορεύω γιατί μου αρέσει η ζωή!»(gTV)
Λίγες ώρες πριν την 9η φορά που θα μπει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος της μεγάλης του αγάπης, η Euroleague Greece σας παρουσιάζει μία διαφορετική συνέντευξη που εστιάζει και στην ανθρώπινη πλευρά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σλούκας, οι φωνές στα τάϊμ-άουτ, η σχέση με τους παίκτες, ο Saras, o Παναθηναϊκός, ο Διαμαντίδης και ο Αντετοκούνμπο.

Από τον Ιούνιο του 2012, όταν ο "Ζοτς" αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, οι δρόμοι τους συναντήθηκαν συνολικά 8 φορές! Μέχρι τον Απρίλιο του 2017, ο κατά γενική ομολογία κορυφαίος Ευρωπαίος προπονητής όλων των εποχών, δεν είχε νικήσει ποτέ μέσα στο πρώην «σπίτι» του, κάτι που όταν συνέβη, συνδυάστηκε και με το "sweep" επί του «τριφυλλιού» στα playoffs της προπερυσινής σεζόν.

Έκτοτε, κύλησε πολύ νερό στ' αυλάκι και με τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει περάσει από μύρια κύματα και από διάφορες φάσεις, ο 58χρονος Σέρβος τεχνικός επιστρέφει στην Αθήνα για ένα ακόμη συναπάντημα με το ένδοξο παρελθόν του. Σε μία χρονική στιγμή που η ομάδα του «πετάει» και προέρχεται από 6 σερί νίκες, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλάει στην Euroleague Greece για την εφετινή Φενερμπαχτσέ, απορεί με τους διθυράμβους για τον Σλούκα και εξηγεί γιατί τα ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν θα είναι ποτέ σαν όλα τα υπόλοιπα.

Όλα αυτά και πολλά άλλα, όπως το τι απαντά για τις αλά "Ζοτς" αντιδράσεις του Saras στον πάγκο, το πως περιγράφει την σχέση του με τους παίκτες, το γιατί στα ταϊμ-άουτ δεν τον ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, καθώς επίσης και την ευτυχή συγκυρία της σύνδεση Αντετοκούνμπο-Διαμαντίδη, στο video που ακολουθεί:

Photo Credit: Μαριλίζα Κοντογεώργου