Φύλλο αγώνα: «Ο κ. Γιαννακόπουλος μας κατηγόρησε για στοιχηματισμό» (pic)

Gazzetta team
Φύλλο αγώνα: «Ο κ. Γιαννακόπουλος μας κατηγόρησε για στοιχηματισμό» (pic)
Το φύλλο αγώνα γράφει για υβριστική συμπεριφορά θεατών στα court seats του ΟΑΚΑ προς τους διαιτητές και αναφέρει ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για στοιχηματισμό των διαιτητών.

Το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του ντέρμπι ήταν γεμάτο παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν για την Euroleague.

Στις σημειώσεις τον διαιτητών αναφέρονται τα εξής:

Ντόρτμουντ – Μπάγερν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

  • Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου τουλάχιστον τρεις θεατές στην πρώτη σειρά των court seat απέναντι από τους πάγκους, έβριζαν τους διαιτητές με εκφράσεις όπως «F..k you», «we f..k your mother». Την ίδια ώρα έκαναν προσβλητικές χειρονομίες.

  • Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 21'' να μένουν για τη λήξη, χρησιμοποιήθηκε λέιζερ σε πρόσωπο παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας.

  • Όταν ολοκληρώθηκε το δεύτερο δεκάλεπτο, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού κ. Γιαννακόπουλος περίμενε μέσα και μας είπε, «τα ξέρουμε όλα, πολλές φορές, ξέρουμε πως έχετε παίξει 20000 ο Ιταλός και 20000 ο Πολωνός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς».

  • Ακολούθως σημειώνουν τις δύο τεχνικές ποινές ενώ τονίζουν πως δεν έγινε ντόπινγκ κοντρόλ.

Δείτε εδώ την θέση του Παναθηναϊκού για το φύλλο αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.