Σίνγκλετον: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα»!

Σίνγκλετον: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Σίνγκλετον: «Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα»!
Οι Καταλανοί πορεύονται πλέον χωρίς τον εμβληματικό αρχηγό τους, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση, προχωρώντας παράλληλα σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς παρέμεινε στην άκρη του πάγκου ενώ αποκτήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Κέβιν Πάνγκος, Κρις Σίνγκλετον, Γιάκα Μπλάζιτς και Κάιλ Κούριτς προκειμένου η Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στη Liga Endesa και την EuroLeague όπου δυο σερί χρονιές μετράει ισάριθμους πρόωρους αποκλεισμούς στη regular season.

Οι «μπλαουγκράνα» παρουσίασαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τους και ο Σίνγκλετον εξήγησε πως «νιώθουμε πολύ καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα με δουλειά, δύναμη και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Προσωπικά, αισθάνομαι όμορφα και γενικώς μπορώ να πω ότι τα νέα πρόσωπα προσαρμοζόμαστε πολύ καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.