Πασκουάλ: «Ήταν απίθανο να κερδίσουμε παίζοντας έτσι...»

Πασκουάλ: «Ήταν απίθανο να κερδίσουμε παίζοντας έτσι...»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Ήταν απίθανο να κερδίσουμε παίζοντας έτσι...»
Ο Τσάβι Πασκουάλ είπε μετά το τέλος ότι η ομάδα του δεν ακολούθησε το επιθετικό πλάνο που είχε σχεδιάσει και υποστήριξε ότι παίζοντας έτσι ήταν αδύνατον να κερδίσει τη Χίμκι στην έδρα της.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Χίμκι επειδή έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς και άξιζε τη νίκη. Ήταν ένα ματς που στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν παίξαμε άμυνα, αρκετή γι’ αυτό το επίπεδο» ήταν τα πρώτα λόγια του Πασκουάλ , ο οποίος συνέχισε:

«Ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του δεύτερου δεκαλέπτου και συγκεκριμένα στα τέσσερα τελευταία λεπτά ήμασταν πολύ κακοί σε άμυνα και επίθεση. Στην επίθεση γενικότερα δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε πριν από το παιχνίδι».

Και κατέληξε: «Παίζοντας έτσι είναι απίθανο να κερδίσεις. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δεν σκοράραμε πάνω από 18 πόντους σε ένα δεκάλεπτο. Νομίζω ότι πως είναι ξεκάθαρο ότι δεν παίξαμε καθόλου καλά στην επίθεση, αλλά και καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.