Χωρίς Γκέιμπριελ στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Χωρίς Γκέιμπριελ στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός
Ο Κένι Γκέιμπριελ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο κι έτσι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Μόσχα για τον αγώνα με τη Χίμκι.

Το καλεντάρι της 23ης αγωνιστικής της Euroleague στέλνει τον Παναθηναϊκό στη Μόσχα για τον αγώνα με τη Χίμκι (23/2, 19:00), εκεί όπου οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη ώστε να εδραιωθούν στην πρώτη τετράδα της κατάταξης κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που μετράει τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της στη reagular season κι έχει βάλει τις βάσεις πρόκρισης στα playoffs της Euroleague.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στη διάθεσή του τους νεοαποκτηθέντες Μάικ Τζέιμς, Άντριαν Πέιν όμως δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κένι Γκέιμπριελ. Ο Αμερικανός φόργουορντ αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο που συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν και τον έθεσαν off για τον αγώνα στη Μόσχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.