O Παναθηναϊκός στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics (pics & vid)

O Παναθηναϊκός στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics (pics & vid)

Γιώργος Κούβαρης
O Παναθηναϊκός στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics (pics & vid)
H «πράσινη» ΚΑΕ συμμετέχει και πάλι στην Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Special Olympics και του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Euroleague «One Team – Basketball is Everywhere».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsσυμμετέχει ενεργά για μία ακόμη χρονιά στον πολύ σημαντικό θεσμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics,στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας μεταξύ της FIBA EUROPE, των Special Olympics Ευρώπης-Ευρασίας, των Special Olympics Hellas και του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Euroleague “One Team – Basketball is Everywhere”.

Ο Επίσημος Πρεσβευτής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στο πρόγραμμα One Team, Ίαν Βουγιούκας, οι συμπαίκτες του, Νίκος Παππάς, Κρις Σίνγκλετον, Μάρκους Ντένμον και Λούκας Λεκαβίτσιους, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Θεμιστοκλής Καρβουντζής, ο Διευθυντής της PAO BC ACADEMY, Φραγκίσκος Αλβέρτης, καθώς και αθλητές της «πράσινης» Ακαδημίας μαζί με τον προπονητή τους Γιώργο Καλαϊτζή, έδωσαν το «παρών» στις αθλητικές εκδηλώσεις των Special Olympics, που έλαβαν χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού. Μαζί τους ήταν ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Πρέσβυς ε.τ. Διονύσιος Κοδέλλας και ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού Richard Jackson.

Οι καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Superfoods και οι νεαροί αθλητές της PAO BC Academy συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης «πέντε εναντίον πέντε» και «τρεις εναντίον τριών» μαζί με τους αθλητές της ομάδας Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics Hellas, προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα και μεγάλη χαρά στους παρευρισκόμενους.

Ο Διευθυντής της PAO BC ACADEMY, Φραγκίσκος Αλβέρτης, δήλωσε σχετικά: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζουμε την προσπάθεια των Special Olympics Hellas. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και με πολύ μεγάλη χαρά ήρθαμε εδώ σήμερα για περάσουμε το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν είναι προνόμιο κανενός. Μπορούν όλοι να αθλούνται, να χαίρονται και να συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό. Οπότε πιστεύω ότι και του χρόνου και οποτεδήποτε άλλοτε χρειαστεί θα είμαστε εδώ ως ομάδα και ως άτομα για να στηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες»

Από την πλευρά του ο Επίσημος Πρεσβευτής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Euroleague “One Team” – Basketball is Everywhere, Ίαν Βουγιούκας, τόνισε: «Χαιρόμαστε που είμαστε σε αυτή την εκδήλωση στο Κολέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού για να στηρίξουμε την προσπάθεια των αθλητών των Special Olympics Hellas. Βρεθήκαμε εδώ εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό και συνολικά το ελληνικό μπάσκετ. Το μπάσκετ και γενικά ο αθλητισμός ενώνουν τους ανθρώπους. Ευχόμαστε και ελπίζουμε και του χρόνου να είμαστε καλά και να έρθουμε εδώ για να βρεθούμε πάλι με τους αθλητές των Special Olympics Hellas.

Σημειώνεται πως την Τρίτη (19/12) Αθλητές των Special Olympics Hellas θα δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ως προσκεκλημένοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ώστε να παρακολουθήσουν δια ζώσης την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα half time show με αθλητές της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού μεταφέροντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.