ΓεροΓιοβάισα: Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα «δώρα»

ΓεροΓιοβάισα: Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα «δώρα»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ντίνος Μήτογλου
Δυο μέρες μετά την ήττα - σοκ του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ η ομάδα του Αταμάν καλείται να ισοφαρίσει τη σειρά και ο ΓεροΓιοβάισα είναι αισιόδοξος.

Φαίνεται πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο... κρυπτονίτης του Παναθηναϊκού. Μετά τις δυο νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι Ισραηλινοί έκαναν το 3-0 στη σεζόν, με το «break» στο ΟΑΚΑ και έβαλαν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν με την... πλάτη στον τοίχο.

Το Τριφύλλι φέτος έχει νικήσει πολύ καλύτερες ομάδες από το σύνολο του Κάτας, όμως πρέπει να γίνει η αρχή και απόψε (21:15) είναι η ιδανική στιγμή για αυτό. Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα λάθη. Οι Πράσινοι είναι καλύτεροι και πρέπει να το αποδείξουν στο παρκέ. Ο Μήτογλου δεν ήταν στα συνηθισμένα του στάνταρ στο Game 1 και πιστεύω πως απόψε θα... ρεφάρει. Οι Over 12.5 πόντοι του διεθνή φόργουορντ πληρώνουν στο 1.85. Καλό σημείο και οι Over 7.5 ασίστ του... μαέστρου Κώστα Σλούκα σε τιμή διπλασιασμού (2.00).

Στις 22:00 στη Μαδρίτης η Ρεάλ θα υποδεχτεί την Μπασκόνια στο δεύτερο ματς της σειράς. Στο πρώτο η Βασίλισσα επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της και πιστεύω πως αυτό θα γίνει και απόψε. Στα ματς των δυο ομάδων στο «WiZink Center» έχουμε δει μεγάλα σκορ και πιστεύω πως απόψε θα βγουν οι Over 169.5 πόντοι. Μια επιλογή που προσφέρεται στο 1.83.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα