Γιασικεβίτσιους: «Πολύ καλή αμυντική ομάδα ο Ολυμπιακός, να δώσουμε ξανά δυνατή μάχη»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σάρας Γιασικεβίτσιους, ξεχώρισε την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού πριν το μεταξύ τους ματς.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχτεί στο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε στην 34η αγωνιστική με την οποία θα ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της σεζόν στην Euroleague, την Παρασκευή (12/4, 21:15).

Ο προπονητής της τούρκικης ομάδας, Σάρας Γιοασικεβίτσιους, στις δηλώσεις του ενόψει του επερχόμενου αγώνα, αναφέρθηκε στην αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» ενώ ξεχώρισε την ποιότητα του Μουσταφά Φαλ.

«Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο στον Πειραιά. Χάσαμε τα δύο τελευταία μας παιχνίδια και το σημαντικό για μας είναι να δώσουμε ξανά μια καλή μάχη και ακόμα πιο σημαντικό να δείξουμε στο παρκέ τι είναι η Φενέρμπαχτσε. Αυτός είναι ο στόχος μας για αυτό το παιχνίδι πριν τα Play Off.

Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή αμυντική ομάδα. Αλλάζουν συνεχώς στην άμυνα και βάζουν πίεση στους κοντούς παίκτες, κάνοντας έτσι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους. Πρέπει να προσέξουμε την κίνηση των αντιπάλων μας με και χωρίς την μπάλα, όπως και τη δραστηριότητα κάτω από το καλάθι με τους ψηλούς παίκτες, ιδίως τον Φαλ».

Από την πλευρά του ο Πιέρ ανέφερε: «Είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό ματς. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας και θέλουμε να βρούμε καλό ρυθμό πριν από τα Play Off. Φυσικά, στόχος μας είναι να πιάσουμε ξανά ένα καλό επίπεδο φόρμας».

@Photo credits: euroleaguebasketball.net