ΓεροΓιοβάισα: Ο Παναθηναϊκός βάζει θεμέλια δεύτερης θέσης στην Μπολόνια

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Σλούκας
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την ευκαιρία στην Μπολόνια να πάρει σαφές προβάδισμα για τη δεύτερη θέση δυο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας και ο ΓεροΓιοβάισα αισιοδοξεί.

Σύντροφοι μετά την... πανωλεθρία της Τιφλίδας ο αγαπημένος σας σοφός γέρος επέστρεψε. Πληγωμένος αλλά από τέτοιες μέρες βγαίνουμε πιο δυνατοί. Απόψε έχουμε μπασκετάκι και μάλιστα... ματσάρα! Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν. Έναν τελικό δεύτερης θέσης.

Αν η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πανηγυρίσει «διπλό» στην Μπολόνια (21:30) είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας, έχοντας στις επόμενες δυο αγωνιστικές τις αδιάφορες Μπάγερν Μονάχου και Άλμπα Βερολίνου. Αν νικήσει είναι... καβάλα στο άλογο και αν δεν τα καταφέρει μπαίνει σε μπελάδες ακόμα και για την τετράδα.

Η Μπολόνια εδώ και αρκετές αγωνιστικές πάει... ασθμαίνοντας. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερο φεγγάρι και μπορεί να πάρει τη νίκη που θέλει τόσο πολύ. Θεωρώ ικανοποιητικό το handicap -3.5 πόντοι που δίνει στη νίκη του Τριφυλλιού σε απόδοση 1.91. Από εκεί και πέρα «ακούω» και την επιλογή Over 11.5 πόντοι του Κώστα Σλούκα στο 1.83, ενώ τα Over 6.5 ριμπάουντ του Λεσόρ πληρώνουν σε τιμή διπλασιασμού (2.00).

Νωρίτερα, στις 19:45, η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχτεί την Άλμπα Βερολίνου σε ένα ματς που δεν μπορεί να μην κερδίσει. Οι Γερμανοί έχουν από τα πιο αδύναμα σύνολα της Euroleague και η σεζόν τους ουσιαστικά έχει τελειώσει. Πιστεύω πως οι Τούρκοι θα... περάσουν από πάνω τους. Παίζουν για την εξάδα, είναι σε φόρμα και θεωρώ πως θα τελειώσουν το ματς όσο νωρίτερα γίνεται. Η νίκη τους με handicap -17.5 δίνει 1.70.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα