Παναθηναϊκός: Η Βίρτους Μπολόνια ακύρωσε μεμονωμένα εισιτήρια οπαδών του «τριφυλλιού»!

virtus_arena
Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στην Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους (29/3, 21:30, LIVE από το Gazzetta) και αρκετοί οπαδοί του «τριφυλλιού» που ταξίδεψαν στην Ιταλία έχοντας αγοράσει μεμονωμένα εισιτήρια ενημερώθηκαν ότι ακυρώθηκαν και θα μείνουν εκτός γηπέδου!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Γιώργος Κούβαρης

Το καλεντάρι της 32ης αγωνιστικής έστειλε τον Παναθηναϊκό AKTOR στην Μπολόνια για τον αγώνα με τη Βίρτους και η Virtus Segafredo Arena θα είναι κατάμεστη αφού οι Ιταλοί ενημέρωσαν τις προηγούμενες ημέρες πως τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, κάνοντας sold out για πέμπτο σερί ματς.

Στο μεταξύ, αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού ταξίδεψαν στον ιταλικό βορρά ενώ η «πράσινη» ΚΑΕ δεν μπόρεσε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για το ματς με τους Ιταλούς με βάση τα εκατοντάδες αιτήματα και τα εισιτήρια που διέθεσε τελικά η Βίρτους στο «τριφύλλι».

Έτσι, φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ταξίδεψαν στην Μπολόνια έχοντας αγοράσει μεμονωμένα εισιτήρια απευθείας από τον πάροχο με τον οποίο συνεργάζεται η Βίρτους Μπολόνια. Μερικές ώρες πριν από το αποψινό τζάμπολ, αρκετοί εξ αυτών ενημερώθηκαν ότι τα εισιτήρια ακυρώθηκαν και πήραν πίσω τα χρήματά τους!

Όπως είναι λογικό, έχει προκληθεί μεγάλη σύγχυση με τον κόσμο που ταξίδεψε στην Μπολόνια, που πλήρωσε για τη μετακίνηση, τη διαμονή και τα εισιτήρια και τελικά δεν θα μπει στο γήπεδο κατόπιν της αιφνιδιαστικής κίνησης των Ιταλών.