Παναθηναϊκός: Η ραψωδία των 39 πόντων από τον Σλούκα (vid)

Παναθηναϊκός: Η ραψωδία των 39 πόντων από τον Σλούκα (vid)

Ο Κώστας Σλούκας.
Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε μία απίθανη εμφάνιση στη Stark Arena απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας συμμετοχή σε 39 πόντους του Παναθηναϊκού. Το Gazzetta με τη βοήθεια του InstatHudl εξηγεί.

Ο Κώστας Σλούκας έχει τον έλεγχο στα χέρια του. Αυτό του αρέσει. Να ορίζει το παιχνίδι της ομάδας του. Να το φέρνει στα μέτρα του. Και να βοηθάει τους συμπαίκτες του να σκοράρουν.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα επιβλητικό πέρασμα από το Βελιγράδι, επιβλήθηκε με 89-76 του Ερυθρού Αστέρα και έχει ξεκάθαρες ελπίδες για να κατακτήσει μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Με τον Σλούκα να πετυχαίνει 17 πόντους, αλλά στην πραγματικότητα να έχει συμμετοχή σε 39 από τους 89 πόντους των «πράσινων».

Βλέπετε, οι 17 πόντοι ήρθαν με 3/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 2/2 βολές, ωστόσο ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μοίρασε και 10 ασίστ!

Λεσόρ: «Νικήσαμε σε γήπεδο ζούγκλα με ζέβρες, δελφίνια, μαϊμούδες και πόνι»

Στη δεύτερη καλύτερη επίδοση τη φετινή σεζόν στη EuroLeague, μετά τις 12 με αντίπαλο τη Βιλερμπάν (έχει και 11 κόντρα στο Περιστέρι, αλλά για την Stoiximan Basket League).

Τα σουτ του Σλούκα.

Τι έκανε με αυτές τις 10 ασίστ ο Σλούκας; Πρόσφερε 22 πόντους στους συμπαίκτες του. Τελικές πάσες για τρία τρίποντα (σε Γκριγκόνις 2, Ναν) και επτά δίποντα (Λεσόρ 4 - η μία είναι με 1/2 βολές, Μήτογλου 2 και Ναν).

Όπως θα καταλάβατε, ο Λεσόρ ήταν ο πιο ωφελημένος παίκτης του Παναθηναϊκού από το... καμώματα του Σλούκα, αφού πήρε 7 από τους 17 πόντους του.

Με τον Γάλλο σέντερ να ολοκληρώνει το ματς με 6/10 δίποντα, όλα εξ επαφής στο καλάθι, αποτέλεσμα της σωστής κυκλοφορίας και της εξαιρετικής τροφοδότησης από τους συμπαίκτες του.

@Photo credits: INTIME