Λεσόρ: «Νικήσαμε σε γήπεδο ζούγκλα με ζέβρες, δελφίνια, μαϊμούδες, πόνι και δελφίνια»

Newsroom
Ο Ματίας Λεσόρ
Για νίκη σε γήπεδο ζούγκλα με ζέβρες, μαϊμούδες, δελφίνια και πόνι έκανε λόγο ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ που με την εμφάνισή του συνέβαλε στο να γίνει αυτό το 89-76 για τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει στο Βελιγράδι του Ερυθρού Αστέρα με 89-76, μια νίκη που σε συνδυασμό με την ήττα της Μονακό τον ανέβασε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για το «τριφύλλι» ήταν ο Ματίας Λεσόρ με 19 πόντους και 30 pir το μεγαλύτερο στο παιχνίδι.

Ο Γάλλος σέντερ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, έκανε λόγο για νίκη σε γήπεδο ζούγκλα με ζέβρες, μαϊμούδες, δελφίνια και πόνι. Αναλυτικά επισήμανε: «Το γήπεδο ήταν σαν ζούγκλα με μερικές ζέβρες, δελφίνια, μαϊμούδες και πόνι. Μεγάλη και σημαντική για εμάς. Ήρθαν κι υπέρ μας κάποια άλλα αποτελέσματα. Μεγάλη νίκη. Έχω παίξει αρκετά λεπτά σε αυτό το γήπεδο, είμαι συνηθισμένος. Ήταν μια μεγάλη νίκη. Είμαι έτοιμος να κάνει ό,τι χρειάζεται η ομάδα. Παίζαμε σε κάτι σαν ζούγκλα, με μαϊμούδες, ζέβρες, πόνι και δελφίνια. Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, πολύ σημαντική».

@Photo credits: eurokinissi