Marca: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να... καλύψει τον Χεζόνια με 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως»

Νίκος Καρφής
Ο Μάριο Χεζόνια.
Η Marca στέκεται στο κεφάλαιο Χεζόνια για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον συνδέει με τον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Μάριο Χεζόνια συνεχίζει να απασχολεί το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κροάτη να είναι ο μόνος που δεν πήγε στη φιέστα των Μαδριλένων.

Tώρα έρχεται η Μarca να τονίζει πως η Ρεάλ αρχίζει να αποδέχεται πως ο παίκτης δεν θα βρίσκεται στην ομάδα τη νέα σεζόν και στο παιχνίδι βάζουν και τον Παναθηναϊκό.

«Στην Ρεάλ έχουν αρχίσει να αποδέχονται αυτό που μοιάζει αναπόφευκτο, δηλαδή την αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια. Η επέκτασή δεν κολλάει μόνο στο οικονομικό, αλλά υπάρχει ερωτηματικό για το πόσο σημαντικός είναι.

Δεν πληρώνεται ως έναν από τους κορυφαίους της Ευρώπης και θέλει ανάλογα χρήματα, ωστόσο η ομάδα δεν μπορεί να τον ικανοποιήσει. Άλλες ομάδεςμπορούν, όπως ο Παναθηναϊκός, που τον έχει στην καρδιά του. Οι πράσινοι θεωρούν τον Κροάτη σημαντικό μέρος του project για την νέα σεζόν. Έχει δεχθεί πρόταση για τριετές συμβόλαιο, με αποδοχές δύο εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Δεν μπορεί να... ισοφαρίσει αυτό το ποσό η Ρεάλ και έχει απορρίψει ήδη δύο φορές την πρόταση της», αναφέρει η Μarca.