Ρεάλ Μαδρίτης: Τσεκάρει τον Λορέντζο Μπράουν (vid)

Η Μακάμπι νίκησε την Μπάγερν στο Βελιγράδι και παραμένει στα ψηλά της κατάταξης
Ο Λορέντζο Μπράουν αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μακάμπι στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ που αγωνίζεται ως νατουραλιζέ στη «ρόχα».

Ο Λορέντζο Μπράουν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μακάμπι ως το 2026 όμως αναμένεται να ολοκληρώσει πρόωρα τη συνεργασία του με την «ομάδα του λαού» εφόσον οι Ισραηλινοί συνεχίσουν να δίνουν τους αγώνες τους στη EuroLeague μακριά από το Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα του Encestando, η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος διαθέτει ισπανικό διαβατήριο και αγωνίζεται ως νατουραλιζέ στη «ρόχα», έχοντας κομβική συμβολή στην κατάκτηση του EuroBasket 2022.

Οι ίδιες πηγές βάζουν στην εξίσωση το άνοιγμα της Μακάμπι που υποχρεώθηκε να δίνει τους αγώνες της στο Βελιγράδι, χάνοντας σημαντικά έσοδα από τα εισιτήρια.

Ο Λορέντζο Μπράουν φέρεται να απασχολεί αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ και η πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι ένα εξ αυτών. Φέτος μετράει 13 πόντους, 6.7 ασίστ, 2.7 ριμπάουντ και 1.1 κλεψίματα σε 29:31 κατά μέσο όρο στη EuroLeague.