Παρτιζάν: Πρόβλημα με Νάναλι και Βούκσεβιτς πριν από την Εφές

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τζέιμς Νάναλι
Η Παρτιζάν υποδέχεται την Αναντολού Εφές (29/2, 21:30) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της regular season και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με τη συμμετοχή των Τζέιμς Νάναλι και Τρίσταν Βούκσεβιτς.

Η κανονική περίοδος στη EuroLeague μπαίνει στην τελική ευθεία και η Παρτιζάν διεκδικεί την παρουσία της στο θέσεις που οδηγούν στο Play-In, συνεχίζοντας από την 11η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 12-14.

Οι Σέρβοι υποδέχονται την Αναντολού Εφές (29/2, 21:30) για την 27η αγωνιστική και το ζήτημα έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα των Τζέιμς Νάναλι και Τρίσταν Βούκσεβιτς.

Ο Νάναλι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο από τον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει ενώ σε ό,τι αφορά τον Βούκσεβιτς, πονάει στο γόνατο. Αμφότεροι απουσίασαν από την προπόνηση της Τετάρτης (28/2) και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Νάναλι έχει φέτος 12.7 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ σε 26 αγώνες στη EuroLeague. Από την άλλη πλευρά, ο Βούκσεβιτς μετράει 4.2 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε 12 αγώνες.

@Photo credits: ABA Liga, Dragana Stjepanović