Ολυμπιακός: Αμφίβολοι για Ζάλγκιρις οι Γκος και Λαρεντζάκης

Ολυμπιακός: Αμφίβολοι για Ζάλγκιρις οι Γκος και Λαρεντζάκης

Δημήτρης Οικονόμου
Γουίλιαμς Γκος
Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης παραμένουν αμφίβολοι για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής στην EuroLeague, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στο Κάουνας για να αντιμετωπίσει τη Ζάλγκιρις.

Συνέχεια στο σερί του θέλει δώσει ο Ολυμπιακός, αφού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη διακοπή για τις Εθνικές, επιστρέφει στην EuroLeague. Ωστόσο η αποστολή στο Κάουνας απέναντι στη Ζάλγκιρις (1/3 - 20:00) κρύβει ξανά ζητήματα τραυματισμών.

Λαρεντζάκης και Γουίλιαμς Γκος παραμένουν αμφίβολοι για τη Λιθουανία, μιας και κουβαλάνε τα δικά τους προβλήματα και δεν προπονήθηκαν σήμερα Τρίτη (27/2). Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα (οστικό οίδημα 5 χιλιοστών στον έξω μηριαίο κόνδυλο του δεξιού γόνατος), αγωνίστηκε παρά τις ενοχλήσεις με την Τσεχία αλλά έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τους Ολλανδούς. Ένα πρόβλημα που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί τρεις μέρες πριν τη συνάντηση με τη Ζάλγκιρις.

Για τον Γουίλιαμς Γκος επίσης υπάρχει ένας τραυματισμός ο οποίος τον ακολουθεί από το Final 8 του Κυπέλλου. Ο μυϊκός σπασμός οπίσθιων μηριαίων αριστερά συνεχίζει να τον τοποθετεί στα πιτς λίγο πριν τη Λιθουανία, βάζοντάς τον και αυτόν στη λίστα των αμφίβολων.

Ο Αμερικανός μετράει στον Ολυμπιακό 8.9 πόντους και 3.2 ασίστ, 2.3 ριμπάουντ στη σεζόν, σε 21 λεπτά μέσο όρο που αγωνίζεται, ενώ από πλευράς του ο Λαρεντζάκης έχει 5.7 πόντους και 1.7 τελικές πάσες.

Αμφίβολος για τον Ολυμπιακό και ο Μήτρου Λονγκ

Τα προβλήματα όμως δε σταματούν εκεί, μιας και ο Ναζ Μήτρου Λογνκ που έδωσε λύσεις στο Final 8, μπαίνοντας στα παπούτσια του Γουίλιαμς Γκος, αντιμετωπίζει ένα ζήτημα στον ώμο. Συγκεκριμένα έχει άμεση πλήξη στην αριστερή ωμοπλάτη. Κάτι που τον κράτησε επίσης εκτός από την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Μήτρου Λονγκ θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την επιστροφή του για να φανεί αν θα μπορέσει να είναι έτοιμος ενόψει του ματς με τη Ζάλγκιρις στη Λιθουανία.

@Photo credits: eurokinissi