Μέλι: «Έμπειρη και καλά οργανωμένη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Newsroom
Μέλι
Ο Νίκολο Μέλι μίλησε για το ματς της 18ης αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ (2/1, 21:15) μεταξύ του Ολυμπιακού και της Αρμάνι Μιλάνο.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο Ιταλός φόργουορντ της Αρμάνι, ο οποίος στάθηκε -μεταξύ άλλων- και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Οι Νίκολα Μίροτιτς, Σέιβον Σιλντς, Μαοντό Λο, Μπίλι Μπάρον και Ντιέγκο Φλακαντόρι δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν ωστόσο ο Νίκολο Μέλι έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του ότι μπορεί να καταφέρει. Αν και υπογράμμισε το πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, στιβαρή, καλά οργανωμένη και αρκετά επιδραστική εντός έδρας. Μας λείπουν κάποιοι παίκτες, αλλά δείξαμε τον τελευταίο καιρό ότι μπορούμε να κάνουμε καλά παιχνίδια παρά τα προβλήματα που μπορεί να έχουμε παίζοντας με προσοχή και έτοιμοι για να θυσιάσουμε τα πάντα» ανέφερε ο αρχηγός της Αρμάνι Μιλάνο και κατέληξε:

«Στην Αθήνα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε άλλο ένα καλό ματς. Ωσότοσο για να το κάνουμε θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για 40 λεπτά και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά»

@Photo credits: INTIME