Μεσίνα: «Θέλω να απαντήσω σαν τον Μουρίνιο»

Μεσίνα: «Θέλω να απαντήσω σαν τον Μουρίνιο»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Μεσίνα: «Θέλω να απαντήσω σαν τον Μουρίνιο»
Ο Ετόρε Μεσίνα, μετά τη νίκη της Αρμάνι επί της Αναντολού Εφές, δήλωσε ότι θέλει να απαντήσει σε όσους τον προσβάλουν, όπως δήλωσε ο ίδιος, σαν τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Αρμάνι Μιλάνο επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Αναντολού Εφές με 92-76, στην 9η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής του ιταλικού συλλόγου, Ετόρε Μεσίνα, έχει δεχθεί πολύ μεγάλη κριτική καθώς σε αυτόν καταλογίζεται η πολύ άσχημη εικόνα της ομάδας τους τελευταίους μήνες ενώ οι φήμες που κυκλοφορούν, δεν είναι ενθαρρυντικές για το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της Αρμάνι.

Μετά το χθεσινό ματς, ο 64χρονος Ιταλός προπονητής έδωσε τη δική του απάντηση σε όλα όσα έχει ακούσει τον περασμένο καιρό, ειδικότερα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Βίρτους Μπολόνια (86-79) στον περασμένο γύρο της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεσίνα:

«Προς όλους τους δειλούς και αηδιαστικούς ανθρώπους που σε προσβάλουν χωρίς να αναφέρουν το όνομά σου, θα ήθελα να απαντήσω σαν τον Μουρίνιο και να τους πω "35", όσοι είναι και οι τίτλοι μου, περισσότεροι από ένας ανά σεζόν. Βέβαια, το πιο σημαντικό αφορά τους παίκτες, να νιώσουν ότι είναι σε ένα καλό περιβάλλον και να είναι ήρεμοι σε δύσκολες στιγμές. Τότε ίσως μπορέσουμε να νικήσουμε στο τέλος της σεζόν, όπως συνέβη και πέρυσι».