Φενέρμπαχτσε: Sold οut ο αγώνας με τον Ολυμπιακό

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Παπαγιάννης της Φενέρμπαχτσε
Η Φενέρμπαχτσε, λίγο πριν το «τζάμπολ» του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τον έκτο γύρο της Euroleague, ανακοίνωσε ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια.

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται σήμερα Πέμπτη, 2/11 στις 19:45 τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο τουρκικός σύλλογος, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με επίσημη ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως έχει γίνει sold οut στην αναμέτρηση, με όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί, με εξαίρεση ορισμένα φοιτητικά που αφορούν λίγες θέσεις.

Η ομάδα του Πειραιά έχει ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στην διάθεσή του για ένα ακόμα παιχνίδι τον Λουκ Σίκμα ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο, ενώ εκτός θα παραμείνει και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μετετσάν Μπίρσεν ενώ ο Γιαμ Μαντάρ αναμένεται να είναι έτοιμος για επιστροφή στην δράση. Η Φενέρμπαχτσε αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης της Euroleague, έχοντας σερί 4-1 ενώ ο Ολυμπιακός καταλαμβάνει την έβδομη θέση με 3-2.