Παναθηναϊκός: Για την πρώτη νίκη κόντρα στην Μπάγερν και τις απουσίες

.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ (12/10, 21:15, NovaSports 4, LIVE από το Gazzetta) για τη δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague, διεκδικώντας την πρώτη νίκη του στη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στη EuroLeague το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τη δεύτερη αγωνιστική της regular season, κουβαλώντας τις δυο ήττες από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup και στην πρεμιέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παράλληλα, η χαλάρωση των «πράσινων» στα τελευταία λεπτά του αγώνα με το Μαρούσι προκάλεσε το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν για τη νοοτροπία ορισμένων παικτών και τον... μαραθώνιο του video κατά τη διάρκεια της προπόνησης της περασμένης Τρίτης. Απόψε (12/10, 21:15, NovaSports 4, LIVE από το Gazzetta) λοιπόν ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τους Βαυαρούς για δεύτερη φορά μετά τον ημιτελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» όπου οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 80-73.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Κώστας Σλούκας και Ντίνος Μήτογλου είναι εκτός, ο πρώτος με ελαφρά θλάση στο υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού και ο δεύτερος με θλάση στο γαστροκνήμιο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος αντιμετωπίζει εδώ και μέρες πρόβλημα στο γόνατο και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. «Έχουν πολύ καλό ρόστερ, έμπειρους παίκτες και θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι» εξήγησε σχετικά ο Εργκίν Αταμάν.

.