Γιουλ για Ντόντσιτς: «Δε θα τον προλάβω όταν γυρίσει, ίσως παίξει με τον γιο του Ρούντι»

Δημήτρης Οικονόμου
Γιουλ για Ντόντσιτς: «Δε θα τον προλάβω όταν γυρίσει, ίσως παίξει με τον γιο του Ρούντι»
Όρεξη για ατάκες είχε ο Σέρχιο Γιουλ, βάζοντας στο παιχνίδι και τον Ρούντι Φερνάντεζ, λίγες ώρες προτού η Ρεάλ υποδεχθεί τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς, στην επιστροφή του Σλοβένου σούπερ σταρ στην Ισπανία. Στη Μαδρίτη όπου λατρεύτηκε, μεγάλωσε και έκανε το βήμα για το ΝΒΑ, θα τον υποδεχθούν τα τοτέμ του συλλόγου, ο Γιουλ και ο Ρούντι.

Μάλιστα και οι δύο είχαν όρεξη για... πλάκα μαζί του, με τον πρώτο να δίνει αρκετές ατάκες στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης.

«Δε νομίζω ότι θα παίξουμε μαζί όταν επιστρέψει. Ίσως προλάβει να παίξει με τον γιο του Ρούντι. Έχει πολύ χρόνο ακόμα στο NBA και όταν θέλει να επιστρέψει τότε οι πόρτες της Μαδρίτης είναι ανοιχτές» αναφέρει ο σπουδαίος γκαρντ της Ρεάλ.

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως ο Ρούντι είναι αυτός που μπορεί να μαρκάρει τον Σλοβένο σταρ, με τον φόργουορντ των Μαδριλένων να λέει πως πάντοτε αστειευόταν ο Ντόντσιτς μαζί του γιατί δεν μπορούσε να τον σταματήσει στο ποστ.