Ντόρσεϊ: «Θα έχουμε στο ΣΕΦ την ευκαιρία μας για την πρόκριση στο Final 4, ερχόμαστε!»

Ο Ντόρσεϊ περιμένει την πρόκριση στο ΣΕΦ
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού και όπως είπε πιστεύει στην πρόκριση της ομάδας του στο Final 4.

Λίγο μετά το τέλος του Game 4 στην Κωνσταντινούπολη, ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ είπε στην flash interview ότι «παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Ήταν παιχνίδι αποκλεισμού για εμάς. Κάναμε πολλά λάθη αλλά όλα τα ματς της σειράς είναι σκληρά και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δεν περιμένω κάτι λιγότερο στο Game 5. Είναι απίθανο αυτό που συμβαίνει. Παλέψαμε και έχουμε μερικές ημέρες ακόμα για να προετοιμαστούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο ματς».

Για το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο η Φενέρ περιόρισε τα λάθη, ο Ντόρσεϊ, ανέφερε: «Αυτό ακριβώς είπμαμε στο ημίχρονο. Ότι έπρεπε να τα περιορίσουμε. Τα πήγαμε καλύτερα και μάθαμε από αυτό που έγινε. Πρέπει να παίξουμε έτσι και στο Game 5. Θα είμαστε καλύτεροι...»

Όσο για το 5ο ματς; «Αυτό που μπορώ να πω ότι ερχόμαστε. Έχουμε αυτή τη νοοτροπία. Βρισκόμαστε εδώ για έναν συγκεκριμένο λόγο. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα της κατάταξης. Εϊμαστε περήφανοι που πάμε σε 5ο ματς. Ξέρουμε ότι θέλουμε περισσότερα και θα έχουμε την ευκαιρία μας να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final 4.»

@Photo credits: @FBBasketbol