Μπατίστ: «Ο Ολυμπιακός θα φτάσει στον τελικό» (vid)

Μπατίστ: «Ο Ολυμπιακός θα φτάσει στον τελικό» (vid)
Ο Μάικ Μπατίστ έδωσε τις προβλέψεις του στην ιστοσελίδα Basketnews για τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τον τελικό της φετινής EuroLeague, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον «αιώνιο» αντίπαλό του, τον Ολυμπιακό!

Ο Μάικ Μπατίστ έβαλε κάτω όλα τα ζευγάρια, έκανε την ανάλυσή του. Και στο τέλος αποφάσισε για τον φετινό νικητή της EuroLeague.

Ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην ιστοσελίδα Basketnews, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα φτάσει μέχρι τον τελικό στο Final 4 του Βελιγραδίου. Εκεί όπου θα βρει απέναντί του την Μπαρτσελόνα του καλού του φίλου, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Στα προημιτελικά

Ο Μπατίστ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Μπαρτσελόνα να περάσει με... σκούπα την Μπάγερν Μονάχου (3-0). Στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι, αυτό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μακάμπι, θα φτάσει στα πέντε ματς, με νικήτρια την ισπανική ομάδα.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Μπατίστ βλέπει ισπανικό clasico στον πρώτο ημιτελικό. Όσο για το ζευγάρι Αρμάνι - Αναντολού Εφές; Και εκεί η σειρά θα φτάσει στα πέντε ματς, με την Αρμάνι να έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά με τον Μπατίστα να τονίζει ότι δεν θα του κάνει εντύπωση αν οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Τέλος, για τον Ολυμπιακό έδωσε ως σκορ σειράς το 3-1 υπέρ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, κόντρα στη Μονακό.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του:

  • Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 3-0
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ 3-2
  • Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές 3-2
  • Ολυμπιακός - Μονακό 3-1

Στα ημιτελικά

Ο Μπατίστ τόνισε ότι ένα νοκ άουτ ματς δεν είναι τόσο δίκαιο και ότι η EuroLeague θα πρέπει να σκεφτεί να εισάγει τις σειρές ημιτελικών και τελικών.

Στον ισπανικό «εμφύλιο» βλέπει την Μπαρτσελόνα να φτάνει στον τελικό. Ενώ στο άλλο ζευγάρι, διάλεξε τον «μεγάλο αντίπαλο», όπως είπε, τον Ολυμπιακό.

Ο Μπατίστ έδωσε τις προβλέψεις του και για τον μικρό τελικό (Αρμάνι - Ρεάλ), εξηγώντας ότι θα είναι ένα εξαιρετικό ματς. Όσο για τον τελικό; Η Μπαρτσελόνα θα επικρατήσει του Ολυμπιακού.

@Photo credits: INTIME