Ντε Σόουζα: «Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Άρη, έμπνευση η γυναίκα μου»

Ντε Σόουζα: «Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Άρη, έμπνευση η γυναίκα μου»

Newsroom
Ο Άρης
O Σίλβιο Ντε Σόουζα στάθηκε στην πορεία του στον Άρη και την Εθνική Ανγκόλας.

Σημαντικές λύσεις δίνει στον Άρη ο Σίλβιο Ντε Σόουζα τη φετινή σεζόν, αφού μετρά 7.9 πόντους και 5.2 ριμπάουντ στο Εurocup. Ο Ανγκολέζος ψηλός μίλησε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και στάθηκε στην προσαρμογή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Πιστεύω πως παρόλο που ήταν δύσκολη η προσαρμογή στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο τέλος μιλάμε για μπάσκετ και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου. Το μεγαλύτερο πράγμα που έμαθα από τη Γαλλία ήταν πραγματικά η ωριμότητα του παιχνιδιού και πώς να παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά όταν πρόκειται για την ομάδα σου», ανέφερε αρχικά.

Για την Ανγκόλα: «Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα που έπαιζα για τη χώρα μου, την Αγκόλα, Ό,τι πιο συναρπαστικό από τότε που ξεκίνησα να παίζω γιατί η οικογένειά μου επιτέλους με είδε να παίζω για πρώτη φορά υψηλότερο επίπεδο που υπάρχει. Ένα συναίσθημα που δεν θα ξεχάσω ποτέ και για το οποίο θα είμαι πάντα ευγνώμων».

Για την γυναίκα του: «Η γυναίκα μου είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής και η έμπνευσή μου εντός και εκτός γηπέδου. Η ωριμότητά μου δεν θα ήταν στο αποκορύφωμά της χωρίς αυτήν».