Καστρίτης: «Να έχουμε ενέργεια σε κάθε κατοχή»

Καστρίτης: «Να έχουμε ενέργεια σε κάθε κατοχή»

Newsroom
Ο Καστρίτης
Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να βάλει στην άκρη τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού καθώς έχει… τελικό μπροστά του, τον αγώνα (7/2, 20:00) με την Τρέντο στο Nick Galis Hall στον οποίον θα κριθεί η πρόκριση στα Play In του Eurocup ίσως και η κατάληψη της 4ης θέσης.

Αυτά θα εξαρτηθούν αναλόγως των αποτελεσμάτων των αποψινών αγώνων. Αν η Τουρκ Τέλεκομ επικρατήσει της Σλασκ στην Πολωνία αυτομάτως οι «κίτρινοι» θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Αν επίσης η Μπουργκ νικήσει την Ουλμ, τότε με νίκη επί της Τρέντο θα κατακτήσουν και την 4η θέση η οποία θα τους δώσει το πλεονέκτημα της έδρας στα Play In. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνοντας στο παρκέ του Nick Galis Hall για τον αγώνα με την Τρέντο οι «κίτρινοι» θα ξέρουν τι ακριβώς θα διακυβεύεται.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θέλησε να μπει στα σενάρια και μίλησε γι’ αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα του απέναντι στην Τρέντο. «Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, στην έδρα μας. Όλα είναι ακόμα ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση και την κατάταξη στον όμιλο και πρέπει να ανταγωνιστούμε μια ομάδα που παλεύει για τους στόχους της. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και γεμάτος ενέργεια σε κάθε κατοχή, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τέλος του παιχνιδιού», είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Στη σημασία του αγώνα στάθηκε και ο παίκτης-κλειδί στον αγώνα επί του Παναθηναϊκού, ο Ανδρέας Καλόγηρος. «Φτάνουμε στο τέλος μιας πολύ συναρπαστικής κανονικής περιόδου στο BKT EuroCup. Το παιχνίδι με την Τρέντο είναι για εμάς σαν τελικός και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το κερδίσουμε, να πετύχουμε έναν μεγάλο στόχο, την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Εμείς Είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνά μας, για να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μια μεγάλη μάχη που θα δώσουμε με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, καθώς περιμένουμε μια κατάμεστη αρένα αύριο».

@Photo credits: INTIME