Άρης: Οδεύει προς διαδοχικά sold out με Τρέντο και ΠΑΟΚ!

Άρης: Οδεύει προς διαδοχικά sold out με Τρέντο και ΠΑΟΚ!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Σόουζα
Κατάμεστο προβλέπεται να είναι το Αλεξάνδρειο στα διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια με Τρέντο (7/2) και ΠΑΟΚ (11/2) καθώς έχει διατεθεί το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων και αναμένονται δύο διαδοχικά sold out.

Το Αλεξάνδρειο παρουσιάζει πληρότητα της τάξεως του 80%-85% σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Άρη, αλλά το… σκηνικό είναι ακόμη πιο έντονο έπειτα από τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Φάνηκε εξάλλου και από την εντυπωσιακή υποδοχή που επιφύλαξαν εκατοντάδες οπαδοί του Άρη στην αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη και φυσικά θα αποδειχθεί στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια.

Για την ακρίβεια, το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων του αγώνα (7/2, 20:00) με την Τρέντο έχει διατεθεί κι όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν θέση στις κερκίδες του Αλεξανδρείου θα πρέπει να βιαστούν. Το ίδιο ισχύει και για το ντέρμπι (11/2, 16:30) με τον ΠΑΟΚ καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση και για την ακρίβεια, αυτά που απομένουν - και για τους δύο εντός έδρας αγώνες – προβλέπεται να εξαντληθούν μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

@Photo credits: eurokinissi