Τρέλα για τον Άρη…

Τρέλα για τον Άρη…

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Τρέλα για τον Άρη…
Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την απίστευτη τρέλα που επικρατεί για τον Άρη και είναι ορατό σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα των κιτρινόμαυρων.

Δεν χρειαζόταν να βρεθώ στο Ουλμ για να καταλάβω την τρέλα που κουβαλάει ο Αρειανός οπαδός. Ο Τσαλτίδης junior βέβαια αντιλήφθηκε στο έπακρο τι σημαίνει να υποστηρίζεις μία ομάδα σαν τον Άρη, όπως αντιλήφθηκαν και οι παίκτες του μπασκετικού Άρη ποια φανέλα φοράνε. Σε ένα απλό παιχνίδι του Eurocup 500+ φίλαθλοι έδωσαν το παρόν και πανηγύρισαν μία τεράστια νίκη επί της πρωταθλήτριας Γερμανίας. Τρέλα για τον Άρη από φίλους της ομάδας που έσπευσαν στο γήπεδο από τη Στουτγκάρδη, το Μόναχο και άλλες περιοχές της Γερμανίας, αλλά και οι…τρελοί εκδρομείς από την Θεσσαλονίκη που βρέθηκαν με την οδική εκδρομή στο Ουλμ, όπως επίσης και οι υπόλοιποι από Θεσσαλονίκη, Αθήνα και άλλες πόλεις που «πέταξαν» ώστε να υποστηρίξουν τον Άρη στην πόλη που γεννήθηκε ο Αινστάιν. Και το έκαναν και γούσταραν μία κερκιδάρα και μία πολλή σημαντική νίκη. Πλέον με μία ακόμα κόντρα στην Τρέντο, ο Άρης θα είναι 4ος και θα πάει με πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.

Τρέλα και στις Σέρρες

Την τρέλα στο μπάσκετ την διαδέχθηκε η τρέλα για την ποδοσφαιρική ομάδα. Μία προοπτική κατάκτηση τίτλου μετά από πολλά χρόνια έχει ξεσηκώσει τον κόσμο και αν τα γήπεδα ήταν ανοικτά θα αντιλαμβάνονταν άπαντες τον παροξυσμό του Αρειανού λαού. Στις Σέρρες κατά την άφιξη της αποστολής χθες έγινε κυριολεκτικά χαμός με τους παίκτες να αναρωτιούνται αν παίζουν τον πρώτο ημιτελικό ώστε να έχει τόσο πολύ κόσμο. Και όμως οι φίλοι του Άρη ήταν εκεί για να στηρίξουν την ομάδα και να ζητήσουν βέβαια και τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ώστε να συνεχίσει η ομάδα το θετικό σερί στα εκτός έδρας παιχνίδια μετά από τις νίκες στο Αγρίνιο και την Κηφισιά.

Προσθήκη ουσίας ο Ανσαριφάρντ

Προφανώς και ο μεγάλος στόχος είναι το κύπελλο, προφανέστατα και η μεγάλη προσοχή θα βρίσκεται στα 2 παιχνίδια με τον Παναιτωλικό, αλλά ο Άρης θα κάνει την προσπάθειά του και στο πρωτάθλημα, ενισχυμένος πλέον με έναν εξαιρετικό φορ όπως ο Ανσαριφάρντ. Ευχή όλων ο Ιρανός να κάνει ότι και πέρσι. Να δώσει το κύπελλο στην ομάδα του, όπως πέρσι το έκανε με δικό του γκολ για λογαριασμό της Ομόνοιας στην Κύπρο. Ο Άρης σαφώς και έχει ενισχυθεί τον Γενάρη (προσθέστε εκτός από Ρόουζ, Φετφα, Μπένετ, Ανσαριφάρντ και τους Σαβεριο, Βέλεθ, Μανού που μπήκαν στο ροτέισον) και θα το αντιληφθείτε. Αν έρθει και ο…ελεύθερος χαφ τότε σίγουρα η ομάδα θα έχει πολλαπλασιάσει τις επιλογές της κάνοντας αυτό που πρέπει από την δική της πλευρά ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Ο Άλκης και ένα ακόμα μήνυμα των οπαδών του Άρη

Από κει και πέρα έχουμε φτάσει στο σημείο να μετράμε…μνημόσυνα. Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την δολοφονία του Άλκη και δυστυχώς τίποτα δεν έχει αλλάξει. Διάβασα και άκουσα δηλώσεις επί δηλώσεων, ευχές και υποσχέσεις. Δυστυχώς όμως ένα 19χρονο παιδί δολοφονήθηκε και πέρα από τους φυσικούς αυτουργούς που βρίσκονται στην φυλακή οι υποσχέσεις για την εξάρθρωση των εγκληματικών οργανώσεων έμειναν στις φωτογραφίες της επίσκεψης των υπουργών στον Άρειο Πάγο.
Αν εσείς καταλάβατε για ποιο λόγο έκλεισαν τα γήπεδα να το πείτε και σε μένα, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό ήταν κάτι που το περιμέναμε άπαντες ή μήπως όχι; Θέλω να σταθώ όμως σε αυτό που έβλεπα όντας βρισκόμενος στην Γερμανία για τον αγώνα μπάσκετ του Άρη.

Αυτό το…διαφορετικό που για μία ακόμα φορά αποτελεί…πρωτοποριακό γεγονός με πρωταγωνιστές τους οπαδούς του Άρη. Πέρσι απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν ντέρμπι με οπαδούς και των 2 ομάδων, φέτος σε μία χρονική περίοδο στοχοποίησης κάθε οπαδού, πήγαν στον Βόλο και μπήκαν στο γήπεδο από την ίδια πόρτα που έμπαιναν και οι οπαδοί της Νίκης Βόλου. Πέρασαν μαζί από τους ελέγχους και ο καθένας στην συνέχεια πήγε στην κερκίδα του και είδε το παιχνίδι. Γεγονός που φυσικά είχε μικρή κάλυψη μιντιακά. Δεν…πλακώθηκαν, δεν έκαναν επεισόδια και για αυτό δεν έγιναν και πρώτο θέμα. Για μία ακόμα φορά όμως στην συνείδηση όλων έδειξαν πόσο διαφορετικό είναι να υποστηρίζεις αυτόν τον τεράστιο σύλλογο.

ΥΓ1 Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΚΑΕ Άρης για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα της παρουσίας του κόσμου στην Γερμανία. Ενώ ήταν με την πλάτη στον τοίχο, ενώ κατηγορήθηκε…προκαταβολικά όπως επιτάσσουν άλλωστε οι δυνάμεις της…εσωστρέφειας, κατάφερε με συντονισμένες και αθόρυβες κινήσεις να μπουν στο γήπεδο όλοι όσοι ταξίδεψαν στο Ουλμ. Και όσοι είχαν εισιτήριο, αλλά και όσοι δεν είχαν δείχνοντας ότι πρώτιστα λειτουργεί με σεβασμό απέναντι στον λαό του Αυτοκράτορα. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που θα οδηγήσει και πάλι σε μέρες δόξας και τίτλων…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!