Κωστόπουλος: «Τους ευχαριστώ και τους αγαπώ όλους»!

Κωστόπουλος: «Τους ευχαριστώ και τους αγαπώ όλους»!

Κωστόπουλος: «Τους ευχαριστώ και τους αγαπώ όλους»!

bet365

Η Εθνική Παίδων προκρίθηκε στα προημιτελικά του EuroBasket και ο μεγάλος άτυχς Αναστάσης Κωστόπουλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μετά τη νίκη επί της Εσθονίας.

Η ελληνική ομάδα επικράτησε των Εσθονών και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στις οκτώ καλύτερες ομάδας του EuroBasket U16 ενώ πριν από το τζάμπολ, οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου φόρεσαν μπλουζάκια με το όνομα του Αναστάση Κωστόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Τουρκία και τέθηκε off από τη συνέχεια του τουρνουά.

«Ήταν πολύ συγκινητικό όλο αυτό που έγινε. Δεν έχω λόγια αλήθεια. Και με το μπλουζάκι στην αρχή και με τη φανέλα στο τέλος. Τους ευχαριστώ και τους αγαπώ όλους!» εξήγησε ο νεαρός άσος.

«Χάρηκα πάρα πολύ για τη νίκη, για την πρόκριση... Είναι για τη δουλειά που κάναμε όλο το καλοκαίρι» ενώ σε ό,τι αφορά τη διαφαινόμενη αναμέτρηση με την Ισπανία στους «8», ανέφερε: «Τους εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου. Θα το παλέψουν. Ξέρω πως κανείς απ' έξω δεν το πιστεύει, αλλά έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια...Και μόνο μέσα στην οικογένεια αυτή ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πιστεύουμε πολύ ο ένας τον άλλον. Από τον κόουτς μέχρι και το γενικό αρχηγό, τον έφορο... Γι' αυτό και θα δούμε ένα δυνατό παιχνίδι πιστεύω».

 

Τελευταία Νέα