Παπαδόπουλος: «Πιο σημαντικό να είναι καλά ο Κωστόπουλος»

Παπαδόπουλος: «Πιο σημαντικό να είναι καλά ο Κωστόπουλος»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Πιο σημαντικό να είναι καλά ο Κωστόπουλος»

bet365

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε για την ήττα της Εθνκής Παίδων από την Τουρκία, αλλά και για τον τραυματισμό του Απόστολου Κωστόπουλου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής είπε αρχικά για τον παίκτη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ: «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να είναι καλά το παιδί. Μας τρόμαξε λίγο, αλλά ευτυχώς γύρισε στο ξενοδοχείο και είναι εντάξει».

Στην συνέχεια πρόσθεσε για τον αγώνα με την Τουρκία: «Είχαμε καλύτερα ποσοστά στις βολές σε σχέση με χθες, καλές επιλογές, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν αντιδράσαμε καλά και η Τουρκία επέστρεψε στο παιχνίδι και τελικά το κέρδισε. Σε όλο το παιχνίδι κρατούσαμε τους ψηλούς τους εκτός, αλλά είναι μια ομάδα που βασίζεται πολύ στα ύψη, η μπάλα περνάει πολύ μέσα και κάποια στιγμή δεν αντέξαμε».

Όσο για τον επόμενο αντίπαλο της Εθνικής μας, την Κροατία, δήλωσε: «Πολύ... μπάσκετ. Είναι από τις μπασκετικές σχολές. Όπως έπρεπε να ξεχάσουμε τη νίκη της πρώτης μέρας, τώρα πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα αυτή. Θα δούμε το παιχνίδι με συγκέντρωση, θα πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα, ώστε να καλύψουμε το όποιο μειονέκτημά μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη αυτή, πριν αρχίσουν οι νοκ άουτ αγώνες».

 

Τελευταία Νέα