Καμπερίδης: «Έξτρα κίνητρο για να παίξουμε δυνατά»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Έξτρα κίνητρο για να παίξουμε δυνατά»

bet365

Η Εθνική Νέων Ανδρών αντιμετωπίζει τη Γερμανία στο πλαίσιο του EuroBasket U20 και ο Γιώργος Καμπερίδης στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα με τη διοργανώτρια του τουρνουά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άρχισε τις υποχρεώσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 στο Χέμνιτς με νίκη επί της Ρουμανίας, με τη συνέχεια να γράφεται απόψε (15/7, 21.15) απέναντι στην οικοδέσποινα Γερμανία.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο Γιώργος Καμπερίδης στη δεύτερη μεγάλη του διοργάνωση, έδωσε κι αυτός αρκετές λύσεις, αλλά ξέρει πως το χθεσινό ήταν απλά η αρχή.

«Μπήκαμε στο παιχνίδι με λίγη νευρικότητα, ειδικά στην επίθεση», παραδέχεται για την πρεμιέρα, που πάντα είναι και λίγο «περίεργη» για να προσθέσει: «Από την αρχή όμως ήμασταν αποτελεσματικοί και δυνατοί στην άμυνα. Αυτό ήταν που μας έδωσε και την ώθηση που χρειαζόμασταν ώστε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άλλη άκρη του παρκέ. Θέλαμε το παιχνίδι, τη νίκη πιο πολύ και αυτό πιστεύω πως φάνηκε και στο αποτέλεσμα».

Η Εθνική Ομάδα προχωρά παιχνίδι με το παιχνίδι όπως επιβάλλεται να γίνεται σε διοργανώσεις με συνεχείς αγώνες και το αποψινό με τη Γερμανία αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικό από αυτό με τη Ρουμανία: «Θα είναι σίγουρα ένας πολύ πιο δύσκολος αγώνας. Το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε τη διοργανώτρια λέει από μόνο του πολλά. Αλλά εμάς αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να παίξουμε δυνατά και να κάνουμε το καλύτερο στο παρκέ και να διεκδικήσουμε τη δεύτερη νίκη μας στη διοργάνωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα