Καστρίτης: «Να ξεπεράσουμε το αγωνιστικό μας "ταβάνι"»

Καστρίτης: «Να ξεπεράσουμε το αγωνιστικό μας "ταβάνι"»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Να ξεπεράσουμε το αγωνιστικό μας "ταβάνι"»

bet365

Ο νέος προπονητής της Εθνικής Νέων, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε για τις υποχρεώσεις της ομάδας του στο Eurobasket U20.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αρχίζει σήμερα (14/07, 16:45) το ευρωπαϊκο του ταξίδι στο Χέμνιτς της Γερμανίας και ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

«Ξεκινά η παρουσία μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και είναι κάτι που περιμένουμε με ανυπομονησία όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας, αλλά και ενθουσιασμό. Πρόκειται για μια καινούρια προσπάθεια, αφού ουσιαστικά πρόκειται για μια νέα ομάδα σε πρόσωπα, μετά τις επιτυχίες που είχε η προηγούμενη γενιά της Εθνικής Νέων Ανδρών».

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο προπονητής της Κύμης συνέχισε: «Κάθε παιχνίδι σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι δύσκολο και απαιτεί μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης και προσπάθειας. Στο τουρνουά βρίσκονται οι 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με αθλητές που διψάνε για διάκριση και επιτυχίες».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε και για τον στόχο της ομάδας: «Δικός μας στόχος είναι κάθε μέρα να δίνουμε το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο, εκπροσωπώντας τη χώρα μας, βλέποντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να καταφέρουμε όσο προχωράει το τουρνουά να φτάσουμε και - γιατί όχι; - να ξεπεράσουμε το αγωνιστικό μας "ταβάνι"».

Για τα προβλήματα τραυματισμών υποστήριξε: «Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας και κάποια δεν έχουν ξεπεραστεί και 100%. Αυτό που εμείς θέλουμε κι ευχόμαστε είναι να είναι υγιείς όλοι οι παίκτες ως το τέλος της διοργάνωσης και να έχουμε την καλύτερη δυνατή αγωνιστική εικόνα και εκπροσώπηση».

 

Τελευταία Νέα