Βασιλακόπουλος: «Ο Γιάννης θα είναι και πάλι μαζί μας»

Βασιλακόπουλος: «Ο Γιάννης θα είναι και πάλι μαζί μας»

Gazzetta team
Βασιλακόπουλος: «Ο Γιάννης θα είναι και πάλι μαζί μας»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς σύντομα θα θέσει ξανά εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίασε από το πρόσφατο Eurobasket λόγω του προβλήματος στο γόνατο, αλλάζοντας τις ισορροπίες και διαφοροποιώντας τους στόχους της Εθνικής ομάδας στη διοργάνωση. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αναφέρθηκε στον Greek Freak και την κατάσταση που επικρατεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αναφορικά με τα «παράθυρα» της FIBA, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως ο Γιάννης θα επιστρέψει σύντομα στην Εθνική.

«Βιώνουμε μια κατάσταση σύγχυσης κι αδιεξόδου. Στις προηγούμενες υποχρεώσεις της Εθνικής έλειψαν πολλά παιδιά που έπρεπε να είναι μαζί μας για να προσφέρουν. Πρέπει όλοι μας να πάρουμε υπεύθυνη θέση. Θεωρώ ότι η πίεση που ασκεί η ομογένεια στον Γιάννη θα φέρει καρπούς και θα είναι πάλι παρών. Όλα δείχνουν ότι θα είναι και πάλι μαζί μας» εξήγησε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην COSMOTE TV.

 

Τελευταία Νέα