Έτοιμη η Εθνική Γυναικών για το 2/2

Έτοιμη η Εθνική Γυναικών για το 2/2

Gazzetta team
Έτοιμη η Εθνική Γυναικών για το 2/2

bet365

Η εθνική Γυναικών είναι έτοιμη για την αυριανή αναμέτρηση (15/11, 17:00-ΕΡΤ1) κόντρα στη Μ. Βρετανία.

Πανέτοιμη είναι η εθνική Γυναικών για τον αυριανό αγώνα (17.00, ΕΡΤ2) με τη Μεγάλη Βρετανία στο γήπεδο της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου για τα προκριματικά του Eurobasket 2019.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την επιτυχία στην Πορτογαλία, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του και να κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στις νέες υποχρεώσεις του.

Ο αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο, θα είναι εντελώς διαφορετικός από εκείνον με την Πορτογαλία. Οι Βρετανίδες έδειξαν ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και διαθέτουν ένα ισχυρό σύνολο. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες γεγονός που τις καθιστά μια υπολογίσιμη δύναμη.

Το απόγευμα η Εθνική μας Ομάδα πραγματοποίησε ακόμα μία προπόνηση στο κλειστό γήπεδο της Λευκόβρυσης. Οι αθλήτριες της Εθνικής δούλεψαν ιδιαίτερα επάνω σε θέματα τακτικής και πως θα αντιμετωπίσουν τον τρόπο παιχνιδιού της Μεγάλης Βρετανίας.

Η συνεργάτης του Κώστα Κεραμιδά, Ελένη Καφαντάρη, μίλησε για την Μεγάλη Βρετανία και ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου. «Η Μεγάλη Βρετανία στηρίζεται πάρα πολύ στις ψηλές της παίκτριες και παίζει στο ποστ απ παιχνίδι σύμφωνα με όσα έχουμε δει. Αυτό εμείς θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε και έχουμε κάνει την τακτική μας πάνω στον συγκεκριμένο τομέα. Νομίζω ότι είμαστε σε έναν καλό δρόμο και έχουμε δουλέψει πολύ. Η Μεγάλη Βρετανία κουράστηκε πολύ στο παιχνίδι με το Ισραήλ, υπήρχε και η παράταση και μπήκαν πολλά τρίποντα και από τις δύο ομάδες. Προτιμά να παίζει ένας εναντίον ενός, ελεύθερο παιχνίδι περισσότερο και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα. Πάντα η άμυνα μας κρατούσε και αν είμαστε εκεί δυνατές μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

Τελευταία Νέα