«Ποιος να μας το έλεγε ότι θα είμαστε στην Εθνική και να τον πιστεύαμε»!

Κάτια Πετροπούλου
«Ποιος να μας το έλεγε ότι θα είμαστε στην Εθνική και να τον πιστεύαμε»!

bet365

Ένα συγκινητικό μήνυμα ανήρτησε στο twitter ο Χρήστος Σαλούστρος για εκείνον και τον φίλο και συμπαίκτη του στον Προμηθέα, Νίκο Γκίκα, και την κλήση τους στην Εθνική Ομάδα.

Για πολλούς αθλητές η κλήση στην Εθνική Ομάδα είναι η ύψιστη τιμή στην καριέρα τους.

Άλλοι ανυπομονούν πως και πως, άλλοι έχουν την τύχη να φορέσουν το εθνόσημο, ενώ για άλλους μένει ένα ανεκπλήρωτο όνειρο.

Ο Νίκος Γκίκας και ο Χρήστος Σαλούστρος, συμπαίκτες στον Προμηθέα Πατρών, κλήθηκαν για πρώτη φορά στην «επίσημη αγαπημένη» από τον Θανάση Σκουρτόπουλο, και ο δεύτερος ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.

«Για 3 χρόνια φορούσαμε τα κόκκινα του Φιλαθλητικού.. Μετά από 4 χρόνια και πάλι μαζί με τα μαύρα του Προμηθέα... Και τώρα το απόλυτο όνειρο γίνεται πραγματικότητα με τα άσπρα και μπλε της Εθνικής.. Ποιος να μας το έλεγε και να το πιστεύαμε.. Μόνο υγεία και περηφάνια αδερφέ και όπως έχω ξαναπεί όλα μαζί τα περνάμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα