«Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Βασιλακόπουλος»

Δημήτρης Τομαράς
«Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Βασιλακόπουλος»

bet365

Άνθρωποι γύρω από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη θεωρούν πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος κρύβεται εδώ κι ενάμιση μήνα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έθεσε προ των ευθυνών του τον πρόεδρο της ΕΟΚ, ωστόσο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πέρασε στην επίθεση μέσω ανακοίνωσης.

Άνθρωποι πολύ κοντά στον Γιώργο Βασιλειάδη μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας σχολίαζαν πως «ο Βασιλακόπουλος κρίνεται από τον κόσμο. Ο Υπουργός του έχει προτείνει πολλές φορές να εμφανιστεί και να πάρει πρωτοβουλία επειδή είναι τεταμένο το κλίμα. Αυτός όμως κρύβεται και δεν έχει κάνει τίποτα εδώ και ενάμιση μήνα. Υποτίθεται πως είναι η κεφαλή του μπάσκετ και θα έπρεπε να δράσει με κάποιον τρόπο. Θα έπρεπε να δείξει ότι κάτι κάνει. Αποκλειστικά υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και για όσα συμβούν μετά είναι ο Βασιλακόπουλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα