Το «καλύτερος αμυντικός στην Ελλάδα μαλ%$@» του Ματσιούλις στον Σαντ-Ρος (vid)

Το «καλύτερος αμυντικός στην Ελλάδα μαλ%$@» του Ματσιούλις στον Σαντ-Ρος (vid)

bet365

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ΑΕΚ με το τέλος του αγώνα με την Βόννη κι ο Γιόνας Ματσιούλις δεν έχασε λεπτό για πείραγμα!

Η παρουσία του Χάουαρντ Σαντ-Ρος σκόρπισε χαρά στις τάξεις της ΑΕΚ: Από τους οπαδούς που τον καταχειροκρότησαν στο γήπεδο, μέχρι το επιτελείο και τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Κουβανός, με το τέλος του ματς με την Βόννη, βρέθηκε αμέσως στα παλιά του αποδυτήρια και συνομίλησε με αγαπημένα πρόσωπα.

Όταν βγήκε από αυτά και λίγο πριν εμφανιστεί στον «αέρα» της ΕΡΤ, ο Γιόνας Ματσιούλις, γνωστό πειραχτήρι, τού φώναξε γελώντας σε άπταιστα ελληνικά «ο καλύτερος αμυντικός στην Ελλάδα, μαλ%$@».

Έπειτα, ο Λιθουανός πήγε πίσω από τον Σαντ-Ρος όταν ήταν on air κι άρχιζε να τον πειράζει στο αυτί.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της ΤΣΣΚΑ, που αντιμετωπίζει την Πέμπτη (05/03) τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, είπε στην εκπομπή «Basket Talk»:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη. Ήταν πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Νιώθω ωραία που επέστρεψα και είδα τους οπαδούς, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, τον πρόεδρο, όλους. Νιώθω πολύ καλά που είμαι πάλι εδώ.

Η ΑΕΚ είναι ομάδα που παίζει πάντα πολύ καλή άμυνα. Ήταν σημαντικό να είναι συγκεντρωμένη και να σταματήσει τον αντίπαλο. Η ΑΕΚ έκανε πολύ καλή δουλειά σε κρίσιμα σημεία.

Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα κάνουμε την δουλειά μας και όποιος παίξει σκληρότερα, θα νικήσει».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα