Γιαννόπουλος: «Κάνουμε πρωταθλητισμό, μας αρέσει η πίεση»

Κάτια Πετροπούλου
Γιαννόπουλος: «Κάνουμε πρωταθλητισμό, μας αρέσει η πίεση»

bet365

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε για την πίεση και τα «πρέπει» που έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ, μετά την αποχώρηση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος και την ήττα από την Άντβερπ.

Ο 30χρονος φόργουορντ είπε στην Media Day, ενόψει του παιχνιδιού με την Μπαντίρμα (14/01, 19:00): «Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας, γιατί έφυγε ένας σημαντικός παίκτης, ο πολυτιμότερος παίκτης μας. Όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να είμαστε καλύτεροι για να καλύψουμε το κενό. Πλέον, δεν έχουμε περιθώρια για λάθη. Από τη στιγμή που κάναμε την ήττα στο Βέλγιο, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, για να είμαστε πρώτοι».

Για την ήττα από την Άντβερπ σχολίασε: «Ήταν λίγο και ψυχολογικό και σωματικό το θέμα. Δεν είναι, όμως, δικαιολογία αυτό. Είμαστε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, μας αρέσει η πίεση και τα δύσκολα παιχνίδια. Ήταν ένα λάθος, που είχαμε να το κάνουμε δύο μήνες. Δεν ήταν λόγω της νίκης επί του Παναθηναϊκού ή της κούρασης. Ήταν απλά μια κακή μέρα. Έτυχε σε ένα ματς να έρθουν έτσι τα πράγματα, κόντρα σε μια χειρότερη ομάδα από εμάς».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα