Παπαθεοδώρου: «Ό,τι έγινε στο Ρέθυμνο, δεν πρέπει να επαναληφθεί»

Παπαθεοδώρου: «Ό,τι έγινε στο Ρέθυμνο, δεν πρέπει να επαναληφθεί»

Κάτια Πετροπούλου
Παπαθεοδώρου: «Ό,τι έγινε στο Ρέθυμνο, δεν πρέπει να επαναληφθεί»

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην άσχημη πορεία της ομάδας μέχρι τώρα καθώς επίσης και στο ματς με την Αμβέρσα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε αρχικά: «Η ομάδα παίζει παιχνίδι κάθε τρεις μέρες και πρέπει να αφήνει πίσω ό,τι συμβαίνει, είτε είναι καλό, είτε είναι κακό, και να παρουσιαστεί έτοιμη για το τρίτο παιχνίδι στην Ευρώπη και δεύτερο στην έδρα μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το κλίμα της ομάδας: «Το κλίμα μεταβάλλεται ανάλογα την εμφάνιση και το παιχνίδι, αλλά αυτό πρέπει να διαρκεί λίγο, είτε είσαι ενθουσιασμένος, είτε απογοητευμένος. Αυτό πρέπει να είναι το κλίμα κι αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στην ομάδα. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, εμείς πρέπει να επανέλθουμε στις καλές».

Για το περιστατικό με τον Τολιόπουλο: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για το συγκεκριμένο. Τον Τολιόπουλο τον έχω φέρει εγώ στην ομάδα, οπότε υπολογίζεται κανονικά, όπως όλοι».

Για το ότι ο Οκτώβρης δεν είναι ο... μήνας του: «Έχεις δίκιο. Αλλά αύριο ο μήνας έχει 30, δεν έχει τελειώσει ο Οκτώβρης! (γέλια)».

Για την πιθανότητα μεταγραφικής ενίσχυσης: «Αύριο έχουμε παιχνίδι και είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα. Επιστρέφουν οι δύο τραυματίες μας (Σλότερ, Γιάνκοβιτς) και πρώτα ο Θεός, πιστεύω θα μας βοηθήσουν. Είναι διαφορετικό να παίζεις με τέσσερις ξένους και αλλιώς με όλους. Ελπίζω αύριο για πρώτη φορά να παρουσιαστούμε σε επίσημο παιχνίδι όλοι μαζί».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τσαλμπούρη: «Είπα και πριν ότι αύριο έχουμε παιχνίδι. Δεν ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Όλοι οι παίκτες είναι εδώ κανονικά, όπως κι εμείς. Συνεχίζουμε την δουλειά. Όταν και αν υπάρξει κάτι, θα έχετε ενημέρωση από την ομάδα. Αυτή τη στιγμή, όμως, έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε εδώ και δουλεύουμε, για να βρούμε τον σωστό ρυθμό και την σωστή κατεύθυνση».

Για το αν είναι ευκαιρία αύριο για restart μετά τα άσχημα παιχνίδια: «Ποια είναι τα άσχημα παιχνίδια; Όταν στην Χάποελ κερδίζεις για 38 λεπτά, με δέκα πόντους, δεν μπορεί να έχεις παίξει άσχημα. Όταν ελέγχεις το ματς με το Περιστέρι για 39 λεπτά, δεν μπορείς να πεις ότι έπαιξες άσχημα. Όταν στην Ευρώπη έχεις κερδίσει την Ορτέζ με 20 πόντους, δεν μπορείς να έχεις παίξει άσχημα. Όταν στην Λήμνο κερδίζεις για 38 λεπτά, δεν μπορείς να έχεις παίξει άσχημα. Άρα, είχαμε μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση στο τελευταίο ματς και ένα κακό αποτέλεσμα. Δεν έχει σημασία αν παίζεις καλά ή άσχημα, πρέπει να παίζουμε, να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε. Είμαστε σε μία ομάδα που ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις. Αυτός είναι ο σκοπός μας, να αλλάξουμε αυτό το κομμάτι, να επιστρέψουμε στις νίκες και να βρούμε καλύτερο ρυθμό στην άμυνα και στην επίθεση».

Για τα τελευταία λεπτά των αγώνων που η ΑΕΚ δεν δείχνει συγκεντρωμένη: «Τα ματς διαρκούν 40 λεπτά, δεν τελειώνουν στο 37'. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε, αλλά τώρα αυτά είναι παρελθόν. Δεν θέλω να επιστρέψω πίσω. Έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας, ξέρουμε τα προβλήματά μας και μπορούμε να τα διορθώσουμε. Αυτό που είναι ανεπίτρεπτο, είναι η εμφάνιση που κάναμε στο Ρέθυμνο. Ήταν απαράδεκτο για όλους μας και δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Προσπαθούμε καθημερινά, μέσα από την δουλειά να διορθώσουμε τις λεπτομέρειες, να παίζουμε καλά και να τελειώνουμε τα ματς με τον σωστό τρόπο».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα