Ιβάνοβιτς: «Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα»

Gazzetta team
Ιβάνοβιτς: «Η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα»

bet365

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στην αμυντική προσήλωση της Μπεσικτάς στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ενώ έδωσε χαρακτηριστική απάντηση σε ερώτηση για το αν του λείπει η Euroleague...

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, είπε αρχικά… «είναι μια σπουδαία νίκη και το γεγονός ότι ξεκινήσαμε όπως θέλαμε. Γενικά, είχαμε καλή παρουσία αλλά δεν μπορώ να πω ότι η εικόνα μας γενικά ήταν καλή. Είχαμε καλή αμυντική παρουσία στην τελευταία περίοδο. Για το σημείο που βρισκόμαστε και για το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με νίκη τη σεζόν, ήμασταν καλοί. Νομίζω ότι η ομάδα μου έδειξε τον χαρακτήρα της στα τελευταία πέντε λεπτά. Το μπάσκετ διαρκεί 40 λεπτά, ποτέ δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θα δεις στον αγώνα. Στην άμυνα γενικώς ήμασταν καλοί, σε αντίθεση με την επίθεση όπου κάναμε λάθη και δεν βάλαμε τα σουτ. Συνολικά όμως δείξαμε χαρακτήρα».

Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν αυτό που περίμενε, απάντησε: «Είδα τον ΠΑΟΚ σε τρία παιχνίδια. Τα χαρακτηριστικά στοιχεία του είναι ότι πρόκειται για μαχητική ομάδα, παίζει γρήγορα, βρήκε μερικά εύκολα καλάθια».

Ρωτήθηκε για το αν του λείπει η Euroleague και απάντησε… «είναι η δεύτερη μου χρονιά στην Μπεσικτάς και νιώθω πολύ καλά. Ως παίκτης ξεκίνησα να παίζω στη Γιουγκοσλαβία και σταμάτησα στην Euroleague. Ως προπονητής ξεκίνησα στην Ελβετία κι έφτασα να είμαι στην Euroleague. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη. Η Μπεσικτάς είναι μεγάλο κλαμπ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα